Chceš být Affs? TADY

Summer Paradise dnes!

30. března 2012 v 14:23 | xo Wendy |  Novinky
Videoklip s singlu summer paradise vyjde v některých zemích již dnes! Na officiálních stránkách bude dostupné zitra v 15:00 našeho času!

US - 9am
Canada - 9am
Brazil - 10am
Ireland - 2pm
Netherlands - 3pm
Gemany - 3pm
Denmark - 3pm

Bože!! Tak dllouho se nemůžu dočkat! Už zítra!!! Konečně! Těma fotkama nás tak napínají, nemohla jsem ani dospat:D ZÍTRA!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Byl/a jsi na koncertu Simple Plan?

Ano:)
Dokonce víckrát
Ne ale chci
Ne

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama